söndag 9 juni 2013

Ett år

Här händer det grejer! Yngste killen i huset har gått och fyllt ett helt år! Släkten kom och firade födelsedagen med pompa och ståt! Vi passade på att ha en mycket liten namngivning också där vi planterade ett träd i trädgården till honom. Vi gjorde likadant till Melvin och det är väldigt uppskattat av honom nu, att ha ett alldeles eget träd. Oliver somnade som en stock strax innan kl 19 på sin stora dag och vi andra passade på att grilla lite korv!

Vi ska även få grannar på tomten bredvid oss och Melvin är lyrisk! En grävmaskin har flyttat in på tomten för tillfället och han kan knappt vänta tills de ska börja gräva och jag tror set blir imorgon så då är det bäst att vi bara är hemma och tittar på spektaklet! 

Igår spenderade vi några timmar med bästa Maria och barnen på Kumla torg. Det var Barnens dag. Tyvärr fick Oliver feber så han och Robert fick stanna hemma och mysa. Det verkar som att Ella  och Melvin verkligen funnit varandra nu och de kramas och leker och skrattar ihop! Så fint att se! De kommer ju liksom få hänga en del nu när de blir Kumlabor och jag tror det blir toppen! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar