söndag 3 februari 2013

Kalas för 3-åringen!

Helgen har gått i kalasens tecken. Först hade Melvin kalas för släkten och fick massor med fina grejer!

 Många paket blev det. Stora som små!

 Alfons är favoriten här hemma

Lillebror var med och firade

Tårtan sprakade det rejält om

Melvin fick en gitarr så morfar och han höll i en konsert

Idag stod det barnkalas på schemat och sex stycken kompisar med föräldrar och småsyskon kom och firade Melvin. De lekte, fikade, fiskade fiskedamm och verkade ha allmänt trevligt. Inga sura miner alls. Vi saknade Ruth som tyvärr var sjuk men annars lyckades alla vara friska. Melvin kan skatta sig lycklig som har så många fina vänner. 

 Det var fri bordsplacering och alla barnen sprang ut och satte sig i köket tillsammans. Vi vuxna fick fika ståendes eller i vardagsrummet. 

 Vincent hade verkligen klätt upp sig dagen till ära! Snygga han och snygga mamman också såklart!

Lille Lukas smaskade gott på ett kex tillsammans med de andra fikafantasterna!

Melvin har dessutom slagit in alla sina nappar och gett till morfar som ska ge dem till de sjuka djuren på den nya veterinärkliniken. Det bestämde Melvin helt själv. Han skulle minsann göra det på sitt kalas för stackars morfar skulle ju också få paket. Första natten utan napp gick suveränt. Han frågade en gång efter dem och blev lite ledsen en kort stund, men sedan sjöng han och somnade gott och sov hela natten. När han vaknade på morgonen rusade han in till mig och utbrast: jag har sovit jättegott i natt utan tuttarna. Ikväll har han överhuvudtaget inte nämnt dem och sover gott i sin säng! Stora, duktiga killen! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar